10 τρόποι να κάνετε το νερό πιο ευχάριστο!

Το ότι το νερό κάνει καλό στον οργανισμό μας το ξέρετε. Όπως και ότι μας βοηθά να χάνουμε κιλά. Ξέρετε όμως πως μπορείτε να το κάνετε πιο… ευχάριστο, ώστε να το καταναλώνετε με μεγαλύτερη ικανοποίηση; Σίγουρα γνωρίζετε ότι το νερό κάνει καλό στον οργανισμό μας. Τροφοδοτεί τον μεταβολισμό μας ώστε να καίμε περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα και να αισθανόμαστε πλήρεις, βοηθά να διατηρούμε την ενέργειά μας και κάνει λαμπερό το δέρμα μας.

Δείτε Περισσότερα

Πυκνογενόλη: Το tuboflo των αρτηριών

Φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό του πεύκου Pinus Maritima, που ευδοκιμεί κατά μήκος των ακτών της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Περιέχει, ισχυρές ουσίες της κατηγορίας των βιοφλαβονοειδών -τις προανθοκυανιδίνες- οι οποίες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Το Pycnogenol έχει 50 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από την βιταμίνη Ε και 20 φορές από την βιταμίνη C.

Δείτε Περισσότερα

Η θρεπτική αξία του Κρασιού

Η άμπελος υπήρχε ένα εκατομμύριο χρόνια προ Χριστού και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η καλλιέργειά της συμβάδισε με την εξάπλωση των πολιτισμών του μεσογειακού χώρου από την Μέση Ανατολή ως την Ελλάδα. Το κρασί, ευρέως διαδεδομένο από την αρχαιότητα, ενώ αποτελεί μέχρι σήμερα σπουδαίο πολιτισμικό, πολιτικό

Δείτε Περισσότερα

Ρόκα (Eruca Sativa)

Πρόκειται για ποώδες, μονοετές φυτό των παραμεσόγειων περιοχών, που αυτοφύεται αλλά και σπέρνεται όλο το χρόνο, με φύλλα λογχοειδή, άμισχα στους τρυφερούς βλαστούς, άνθη λευκά και ύψος που φτάνει τα 70εκ. Ανήκει στο γένος Eruca της οικογένειας των Σταυρανθών (Brassicaceae) και χρησιμοποιείται ευρέως σε σαλάτες, σούπες και μαγειρευτά λόγω της έντονης αρωματικής, πιπεράτης και ελαφρώς πικρής γεύσης της.

Δείτε Περισσότερα

Σελίδα 8 από 8 | Αποτελέσματα 36 - 40 από 39
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page