Νέο σώμα σε 28 ημέρες!

Η άσκηση αυτή αποτελεί πραγματικά μια πρόκληση, ενώ χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έχει αποδειχθεί πως μπορεί να βελτιώσει αισθητά το σχήμα του σώματος δίνοντας γράμμωση.
Αφιερώνοντας μόνο λίγα λεπτά της ημέρας σας σε θέση σανίδας θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε αισθητά το μεσαίο τμήμα του σώματός σας (κοιλιακούς, ραχιαίους) μειώνοντας το λίπος, ενώ παράλληλα θα γυμνάσετε τα πόδια, τους γλουτούς, τα χέρια και την πλάτη σας. 
Το μυστικό της άσκησης βρίσκεται στη σταδιακή αύξηση της χρονικής της διάρκειας και αν εκτελεστεί σωστά και με συνέπεια, μέσα σε διάστημα μόλις 4 εβδομάδων μπορείτε να δείτε τους μυς του σώματός σας να αρχίζουν να διαγράφονται. 
Αυτή η άσκηση θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στο σώμα σας με αυτά των push-ups και μπορεί να δείχνει σχετικά απλή, όμως για να είναι αποτελεσματική χρειάζεται να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε παίρνοντας βαθιές και ήρεμες αναπνοές και κρατώντας το σώμα σας ευθυγραμμισμένο και σφιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσής της. 
Η σωστή θέση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της άσκησης. Κρατείστε το σώμα σας σε ευθεία γραμμή με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά ρίχνοντας το βάρος στα δάχτυλα των ποδιών. Τοποθετήστε τους αγκώνες σας σε ορθή γωνία χωρίς να βυθίζεται τον αυχένα ή να ανασηκώνετε τους ώμους. Υψώστε τους γλουτούς σε ευθεία γραμμή με το υπόλοιπο σώμα κρατώντας τους σφιχτούς και διατηρείστε τη πλάτη, το λαιμό και το κεφάλι ευθυγραμμισμένα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι ελέγχοντας κάθε σημείο του σώματός σας ξεχωριστά και προσέχοντας να μην βυθίζεται η λεκάνη προς τα κάτω κρατώντας όλο το σώμα σας τεντωμένο και σφιχτό. 
Ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα για 28 ημέρες αυξάνοντας σταδιακά τη διάρκεια του και στο τέλος του μήνα θα νιώσετε το σώμα σας πιο δυνατό και έτοιμο να συνεχίσει με πιο περίπλοκες ασκήσεις ενδυνάμωσης. 

Πρόγραμμα 28 Ημερών
1η Ημέρα - 20 δευτερόλεπτα 
2η Ημέρα - 20 δευτερόλεπτα 
3η Ημέρα - 30 δευτερόλεπτα 
4η Ημέρα - 30 δευτερόλεπτα 
5η Ημέρα - 40 δευτερόλεπτα 
6η Ημέρα - Ανάπαυση 
7η Ημέρα - 45 δευτερόλεπτα 
8η Ημέρα - 45 δευτερόλεπτα 
9η Ημέρα - 60 δευτερόλεπτα 
10η Ημέρα - 60 δευτερόλεπτα 
11η Ημέρα - 60 δευτερόλεπτα 
12η Ημέρα - 90 δευτερόλεπτα 
13η Ημέρα - Ανάπαυση 
14η Ημέρα - 90 δευτερόλεπτα 
15η Ημέρα - 90 δευτερόλεπτα 
16η Ημέρα - 120 δευτερόλεπτα 
17η Ημέρα - 120 δευτερόλεπτα 
18η Ημέρα - 150 δευτερόλεπτα 
19η Ημέρα - Ανάπαυση 
20η Ημέρα - 150 δευτερόλεπτα 
21η Ημέρα - 150 δευτερόλεπτα 
22η Ημέρα - 180 δευτερόλεπτα 
23η Ημέρα - 180 δευτερόλεπτα 
24η Ημέρα - 210 δευτερόλεπτα 
25η Ημέρα - Ανάπαυση 
26η Ημέρα - 210 δευτερόλεπτα 
27η Ημέρα - 240 δευτερόλεπτα 
28η Ημέρα - κρατηθείτε όσο μπορείτε 

Εκτελέστε την άσκηση σωστά, με πειθαρχία και συγκέντρωση και μετά το τέλος του προγράμματος θα δείτε το σώμα σας με άλλο μάτι!